Pris

You are here: Home » PrisEnkel prissättning och gratis i 14 dagar.


Enkel Prissättning
399krper användare/månad

Vad ingår i priset?

 

  • Betala varje månad: inga bindningstider, inga långa avtal
  • Inga dolda avgifter
  • Säkerhet på Bank-nivå
  • Amazing support
  • Gratis i 14 dagar

Hur fungerar 14-dagars provperioden?

Skulle du mot förmodan säga upp tjänsten inom de första 14 dagarna så behöver du inte betala någonting alls. Om du väljer att säga upp tjänsten efter provperioden så kommer du aldrig att behöva betala igen, men du är ansvarig för betalningar fram till uppsägningen.

Behöver jag teckna ett långt avtal?

Nej. Med Evolticom betalar du enbart så länge du vill använda tjänsten. Vi tvingar inte dig att teckna ett långt kontrakt. Du betalar helt enkelt från en månad till en annan. Om du säger upp tjänsten kommer du att behöva betala för innevarande perioden men inte för nästkommande perioden.


Hur många användare får jag registrera?

Du betalar bara för de användare du skapar, antingen bara du eller hela ditt team. Du kan enkelt lägga till och ta bort användare från inuti Evolticom. Växer ditt team så växer Evolticom med dina behov.

Vilken typ av betalningar accepterar ni?

Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express och PayPal. För nuvarande tar vi emot betalningar enbart via Internet, vilket innebär att vi kommer inte att kunna ta emot beställningar per telefon och vi kan inte heller sälja mot faktura.Inte övertygad än? Ta en titt på alla funktioner och upptäck varför Evolticom är ett suveränt säljverktyg.